Snel zoeken

Bedrijfscoach

Opgeslokt door je dagelijks werk? Behoefte aan reflectie? Communicatie verstoord, met jezelf of met anderen? Balans kwijt in je leven? Eindelijk je droom waarmaken? Die verandering in je leven goed aanpakken? Nieuwe uitdaging zoeken? Jezelf beter leren kennen?

In 2011 zijn we gaan samenwerken met Els van der Naalt, coach en counselor. Zij heeft sinds 2006 in Gouda haar praktijk Coachtime.

Waarom Els?

Na haar studie Voorlichtingskunde werkte Els jarenlang in het bedrijfsleven. Rode draad bij alles wat ze deed was de mens in ontwikkeling. Na jaren te hebben gewerkt als consultant en trainer merkte Els dat ze de meeste energie en voldoening kreeg wanneer ze mensen hielp om écht te ontdekken wie ze zijn en daarnaar te gaan leven! Klik op Linkedin voor meer informatie.

Els van der Naalt is van mening dat theorie ‘slechts’ weten is. Voor de bewustwording is weten uiteraard van essentieel belang, maar voor verandering is meer nodig. Hiervoor zijn nieuwe ervaringen en belevingen nodig! Praktisch en doelgericht gaat Els met mensen aan de slag rondom actuele vraagstukken die nu (nog) lastig of moeilijk zijn.

Hoe kan een traject met Els eruit zien?

Na een gratis en vrijblijvende kennismaking volgt een intakegesprek waarna Els een persoonlijk plan van aanpak schrijft. Het aantal sessies varieert van zes tot maximaal tien. Bij werkgerelateerde vraagstukken kan zes sessies voldoende zijn, is er sprake van bijvoorbeeld verwerking van verleden, burn-out of verlies dan zijn meerdere sessies soms wenselijk. Van invloed op het aantal sessies is ook het reflectief vermogen van de te coachen medewerker.

Bespreking van het plan van aanpak, evaluatie kan onderdeel uitmaken van het traject. Zo kunnen persoonlijke en organisatiebelangen op elkaar worden afgestemd. Uw investering is per anderhalf uur €220, = excl. BTW. Een rekenvoorbeeld: u betaalt voor intake, persoonlijk plan en zes sessies 8 * €220 = €1760.

Wil je meer weten, aarzel niet en bel gerust. Ze staat je graag persoonlijk te woord!

Els van der Naalt Coachtime 06-30 41 27 83
Robbert All About People 0182-33 10 60 / 06-53 19 00 77

 

 

 

 

 

Recente vacatures
Regio:
Regio:
Regio: Zuid Holland,Noord Holland,Noord Brabant
Regio:
Regio:
© Copyright All About People 2024 Disclaimer Algemene leveringsvoorwaarden Sitemap Contact
OTYS Recruiting Technology PXL Communicatie
All About People gebruikt cookies om bepaalde voorkeuren te onthouden en vacatures af te stemmen op je interesses.