Snel zoeken

Diensten

All About People biedt een scala van oplossingen als het gaat om Human Resources. Onze mensen weten wat er speelt op de arbeidsmarkt. Zij zijn altijd bij met de laatste ontwikkeling. Dat helpt u en ons bij het komen tot het beste resultaat. Wij hebben er ons vak van gemaakt.

Coaching

All About People coacht mensen. Mensen die om uiteenlopende redenen behoefte hebben aan advies, ondersteuning en begeleiding. Bijvoorbeeld omdat het functioneren in een huidige baan niet optimaal is. Of er is behoefte aan meer persoonlijke groei. Ook kan het zijn dat mensen zijn vastgelopen in het leven. All About People helpt mensen verder.

Mediation

Soms lijkt het alsof u bent vastgelopen in de relatie met één van uw medewerkers of zakenpartners. Dit oplossen bij de rechter is vaak de slechtste oplossing. De wereld is klein en u komt elkaar overal en altijd weer tegen. Mediation is een vorm van bemiddeling waarbij een onafhankelijke partij kijkt of ontstane verschillen overbrugt of opgelost kunnen worden. All About People bemiddelt onafhankelijk. Uiteraard zijn wij gecerificeerd en ingeschreven bij het Nederlands Mediation Instituut.

Tijdelijk Talent

Juist in periodes dat u tijdelijk extra hulp nodig heeft, is het van essentieel belang, dat deze tijdelijke of interim-managers goed bij u passen. Op zo’n moment is het vaak even “alle hens aan dek”. Er is dan geen tijd om nieuwe medewerkers in alle rust in te werken. Interim-manager zijn is een vak. Onze interim managers maken zich snel eigen met de problematiek die speelt. Zij pakken de zaken snel en deskundig op. All About People inventariseert graag welke persoon bij uw organisatie past.

Recruitment

All About People analyseert samen met u wie uw organisatie nodig heeft. En op welke manier deze persoon het best gevonden kan worden. Van één-op-één werving & selectie uit onze database tot aan het inzetten van internetsearch. Op verzoek zetten we ook andere (passende) media in.

Executive Search

All About People heeft uiteraard ook de kwaliteiten in huis om zeer nauwkeurig en specifiek talent voor uw organisatie te "hunten". Wij zoomen dan direct in op een aantal kandidaten, die wij voor u rechtstreeks benaderen.

There is always more than your eyes can see

Bij het aantrekken van nieuwe medewerkers voldoet alleen het lezen van de CV niet. All About People kijkt achter de mens. Wat is de instelling en de motivatie?Wat zijn de beweegredenen van deze persoon? Wat drijft hem of haar? Ook verdiept All About People zich in uw bedrijfscultuur. Wij zoeken mensen die daar van nature naadloos op aansluiten. Logisch als u een nieuwe medewerker wilt laten testen. All About People staat aan uw zijde en is u graag van dienst.

Verandering als enige constante

Verandering en groei zijn de enige constante. Daarom begeleidt All About People ook uw bestaande medewerkers. U formuleert nieuw beleid. U verwacht dat uw mensen meegaan in deze veranderingen. Het liefst geruisloos. Maar het kan zijn dat uw mensen een “steuntje”in de rug nodig hebben. Ook op die momenten staat All About People naast u.

© Copyright All About People 2024 Disclaimer Algemene leveringsvoorwaarden Sitemap Contact
OTYS Recruiting Technology PXL Communicatie
All About People gebruikt cookies om bepaalde voorkeuren te onthouden en vacatures af te stemmen op je interesses.